Творчески комплект за дейности – изкуства и занаяти – Melissa & Doug

39,20 лв.

  • Подходяща възраст: 6+ 
  • Размер на продукта: 10 x 9 x 3.5 cm
  • Комплектът съдържа: 7 части 
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

14,50 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

10,90 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Създаването на перфектния пачуърк приятел никога не е било толкова забавно, бързо и лесно. Предварително изрязаните кръгли стикери в различни размери и осем координиращи шарки са безпроблемни и лесни за натискане върху очарователната фигура на еднорог от хартиено маше. Припокрийте, за да създадете единствен по рода си дизайн, след което използвайте четката за изработка на пяна, за да покриете с лепило за декупаж с блясък. Завършете с изразителни стикер очи
Изработването изгражда увереност и позволява на децата да изразят себе си. Този комплект за изработка с декупаж с еднорог е перфектният подарък за майстори на 6 и повече години. Комбинирайте с комплекта Melissa & Doug Giraffe Decoupage Made Easy Craft Set за още повече занаяти, забавление без екран.
В продължение на повече от 30 години Melissa & Doug създават продукти с красив дизайн, разпалващи въображението и креативността, които NBC News нарече „златен стандарт в игрите в ранна детска възраст“. Ние проектираме всяка играчка според най-високите стандарти за качество и за да подхранваме умовете и сърцата.

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ИЗРАБОТКА С ЕДНОРОГ: Създаването на перфектния пачуърк приятел никога не е било толкова забавно, бързо и лесно Комплектът включва еднорог от хартиено маше, 4 листа стикери, блестящо лепило за декупаж и стикери за очи.
РАЗНООБРАЗИЕ ОТ СТИКЕРИ И ШАБЛОНИ: Предварително изрязаните кръгли стикери се предлагат в различни размери в осем координиращи шарки.
Предлага се с предварително изрязани стикери с шарки, които не се бъркотят и се поставят лесно
СТРАХОТЕН ЗА ВЪЗРАСТ ОТ 6 ДО 12 ГОДИНИ: Този комплект за занаяти с декупаж с еднорог е перфектният подарък за майстори на 6 и повече години. Комбинирайте с комплекта Melissa & Doug Giraffe Decoupage Made Easy Craft Set за още повече занаяти, забавление без екран.

Допълнителна информация

Възраст