Творческо забавление – Торта за рожден ден – 80 елемента – Kruzzel

29,30 лв.

  • възраст: 3+
  • размери на тортата: 15 х 10 см
  • време за доставка: един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

36,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

41,30 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Красива розова торта за рожден ден може да бъде украсена по ваше виждане и идея. Комплектът включва много добавки като плодове, меренги и свещи, които можете да аранжирате върху тортата по ваша идея. Това ви дава неограничени възможности за творческо забавление с часове. Частите, от които се състои тортата се свързват с велкро. Готовата, декорирана торта може да се “нареже с истински нож” и да се постави в чинии. Това е отлично упражнение за ръчните умения на най-малките деца, а също и идеално обучение, преди да се научат да режат с истински нож.

Комплектът включва светеща свещ, която прави рождения ден още по-реалистичен и пълен с емоции.

Какво би бил един рожден ден без аксесоари като чинии, прибори, чаши или чайник? В края на краищата, красиво декорирана и изрязана торта трябва да се яде на парти с плюшени мечета и родители! Или може би някой би искал парче рула, бисквитка или сладък мъфин с чаша вкусен чай? Комплектът включва всичко необходимо за един перфектен рожден ден!

Всеки рожден ден ще бъде особено успешен, ако е придружен с торта за рожден ден за разрязване. Има цели 80 различни елемента, които могат да се комбинират по много различни начини, така че няма място за скука и монотонност. Розовата торта за рожден ден се състои от 6 части, които са свързани помежду си с велкро. В комплекта има и много аксесоари и декорации, с които можете свободно да украсите торта за рожден ден на момиче. Творческото забавление няма да има край! Добавките могат да се променят, пренареждат и местят – за да създадете своя перфектна торта.

Допълнителна информация

Възраст