USB нощна лед лапма

5,62 лв.

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

31,25 лв.

Добавено в любими
5/5

47,50 лв.

Добавено в любими
5/5

125,00 лв.

Добавено в любими
5/5

18,75 лв.

Добавено в любими
5/5

50,00 лв.

Добавено в любими
5/5

62,50 лв.

Добавено в любими
5/5

15,00 лв.

Добавено в любими
5/5

37,50 лв.

Добавено в любими

Описание

Този модерен модел LED настолна лампа предоставя функционалност, комбинирана с елегантен и съвременен дизайн. Вотът осигурява ярка и приятна светлина, а осветената стойка добавя допълнителен елемент на стил.

Основни Характеристики и Предимства:

  1. Ярка и Неутрална Светлина: Светодиодите на лампата излъчват ярка бяла светлина, подобна на дневната светлина, което намалява усещането за умора и напрежение в очите.
  2. Омекотяващ Филтър: Специалният филтър за омекотяване на светлината осигурява допълнителна защита на очите, предотвратявайки ослепяване и намалявайки отразяването.
  3. Безопасност за Очите и Кожата: Лампата не излъчва вредни ултравиолетови лъчи, което я прави безопасна за здравето на очите и кожата.
  4. Енергийно Ефективна: Използването на LED технология я прави изключително енергийно ефективна, като осигурява ярка светлина при по-нисък разход на енергия.
  5. Регулиране на Яркостта: Вградената функция за регулиране на яркостта позволява персонализиране на светлинния комфорт в зависимост от нуждите и предпочитанията.
  6. Модерен Дизайн: Елегантният и съвременен дизайн на лампата я прави подходяща за всяко работно пространство, кабинет или домашен офис.
  7. Лесна за Употреба: Простотата в управлението и настройките прави лампата лесна за употреба дори за тези, които са на първи поглед.

Тази LED настолна лампа с осветена стойка предлага пълноценно осветление и стилова добавка към всяко пространство. Съчетавайки естетика и функционалност, тя е идеална за съвременните потребители, които ценят удобство и дизайн.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “USB нощна лед лапма”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *