Раница с музикални инструменти за деца – Kruzzel

57,80 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Размер на продукта: 26/10/26см
  • Материал: Дърво, метал 
  • Комплектът включва: 24 части 
  • Време за доставка: Един работен ден 

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

68,70 лв.

Добавено в любими
5/5

37,70 лв.

Добавено в любими
5/5

16,60 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими

Описание

ДЪРВЕНИ МУЗИКАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ В РАНИЦА

КОМПЛЕКТ ДЪРВЕНИ ИНСТРУМЕНТИ KRUZZEL – практичната раница включва, между другото, чинели, тамбура/барабан, триъгълник, кастанети, дрънкалки, свирки и звънци. Този уникален комплект със сигурност ще открадне сърцата на много деца. Те са изработени от дърво и боядисани в ярки цветове, които със сигурност ще се харесат на детето. Те са с универсален размер, което ги прави подходящи както за дете в предучилищна възраст, така и за дете в начално училище. Те ще бъдат идеално оборудване за ритмика или музика и със сигурност ще помогнат на вашето малко дете да научи звуци и ритъм.
УДОБНА РАНИЦА – комплектът е опакован в практична раница. Закопчава се с цип за предотвратяване на изпадане на инструментите. Поради факта, че всичко се побира в малка раница, е идеално за забавление по време на пътувания. Заема малко място и е лек, така че детето може да носи комплекта само.
БЕЗОПАСНИ – играчките са изработени от дърво и боядисани с нетоксична и безвредна за здравето на малкото дете боя, освен това са покрити с гладко защитно покритие, което предпазва малкото дете от нараняване. Те гарантират вкусно и безопасно забавление за децата.
УЧЕНЕ И ЗАБАВЛЕНИЕ – освен факта, че инструментите осигуряват забавление, изпълнено с усмивки, те също учат детето да бъде креативно, упражняват визуално-слухова координация, концентрация и помагат на детето да се научи да си сътрудничи и взаимодейства с връстници. С помощта на инструменти той може да създава собствени мелодии и да задава ритъма. Страхотна идея за забавление е и създаването на собствен екип с колеги. Комплектът осигурява много часове интересни и креативни забавления, самостоятелно или в група.
СПЕЦИФИКАЦИЯ – възраст: 3+; Брой елементи: 24; размери на раницата (ширина / дължина / височина): 26/10 / 26см; тегло: 1кг; тегло в опаковката: 1.123 кг.

ВКЛЮЧЕНО

     тамбура / барабан
     чинели
     триъгълник
     звънчета x2
     свирка х2
     кастанети x2
     Еничари на дръжка х2
     Еничари с дръжка х2
     маракаси х2
     дрънкалка
     яйца х4

Музиката винаги е играла голяма роля в живота на хората, както големи, така и малки. Ние взаимодействаме с музиката всеки ден – като започнем от песни, пускани по радиото или телевизията, и завършим със звуци, издавани от природата под формата например на дъжд, който удря стъкло. Струва си да запознаете детето си с този вълшебен свят от звуци от най-ранна възраст.

Комплект дървени инструменти ще бъде перфектното въведение в страната на звуците и ритмите. Повечето от елементите са изработени от дърво и са боядисани с безвредна и нетоксична боя, след което са изгладени за доброто на малкото дете, използващо комплекта. Те са с универсални цветове и размери, така че стават както за дете в предучилищна възраст, така и за дете, посещаващо музикални часове в началното училище.

Всичко е поставено в практична, удобна раница с тиранти. Благодарение на него детето лесно може да вземе всички инструменти на детска градина или училище или на път. Заема малко място и е лек, така че детето ще може да го носи самостоятелно.

Това е интересен подарък, който ще подпомогне развитието на музикални интереси, но не само. Ще помогне за развитието на креативността на вашето дете и ще упражни зрително-слуховата координация. Детето може само да измисля мелодии, да задава ритми и дори да сформира собствена група.

Допълнителна информация

Възраст