Многоцветни многоъгълни дървени кубчета за подреждане и баланс- 16 бр. – Kruzzel

19,50 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Матриал: Дърво 
  • Размер на продукта: 4 х 4 х 5 см
  • Комплектът включва: 16 части 
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

36,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

14,50 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

19,80 лв.

Добавено в любими

Описание

Отдавна е известно, че дървените играчки са играчки, които могат да забавляват поколенията в неповредено състояние. Дървените каменни блокове са издръжливи – така че няма страх, както при пластмасовите играчки, че повреден елемент случайно ще нарани детето.

Дървените блокчета могат да бъдат подредени във всякакви форми, но най-зрелищните са кулите. Комплектът включва различни цветове на блокове, така че можете да създадете още по-фантастични творения. С тях можете да създадете невероятни шарки – просто трябва да помислите за момент и да планирате подреждането на елементите.

Играта с пъзел е чудесен начин за развиване на ръчни умения и сръчност, упражняване на координацията око-ръка и упражняване на логическо мислене. С играчката децата упражняват и търпение и концентрация. Подреждането на блокове в специфични форми изисква концентрация и живо въображение.Красивите цветове добавят естетическа стойност и привличат вниманието на децата и насърчават повторната игра. Подреждането на блокове е чудесен начин да се забавлявате с цялото семейство. Той ще даде възможност на родителите да прекарват времето си с децата си по интересен начин у дома и веднага ще премахне скуката.

Допълнителна информация

Възраст