Немски инверторен генератор 2000W, Powertech PT-2000

625,00 лв.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

6,95 лв.

Добавено в любими
5/5

11,26 лв.

Добавено в любими
5/5

22,32 лв.

Добавено в любими
5/5

9,66 лв.

Добавено в любими
5/5

42,05 лв.

Добавено в любими

Описание

Powertech PT-2000: Преносим бензинов генератор – 2000W

Познайте Powertech PT-2000: Преносим бензинов генератор, надеждно и универсално решение за електричество, създадено да отговори на всичките ви нужди от ток. Независимо дали къмпингувате, се наслаждавате на авантюра с каравана или организирате малко събитие, този компактен и лек инверторен генератор ще ви предостави необходимия ток.

С издръжлив двигател и впечатляващ източник на енергия от 650 вата, PT-2000 предлага ефективна работа без компромис по отношение на издръжливостта. Тихата му работа го прави идеален за употреба у дома, градински партита и пазари, като захранва електрическите ви уреди без да нарушава спокойствието.

Стартирането на PT-2000 е изключително лесно благодарение на новата технология за стартиране, която осигурява незабавен достъп до ток, когато ви е нужен. Ниският му разход на гориво позволява продължителна работа до 15 часа, правейки го идеален за дългосрочни дейности на открито. А с капацитет на резервоара от около 4,1 литра можете да се наслаждавате на непрекъсната мощност без да се тревожите за чести зареждания.

Безопасността е от първостепенно значение и PT-2000 е проектиран с различни защитни функции. Системата за охлаждане предотвратява прегряването и удължава живота на двигателя. Освен това генераторът разполага с функция за автоматично изключване при ниско ниво на гориво, защитавайки двигателя и удължавайки живота на инвестицията ви.

Powertech PT-2000 не е само мощен, но и изключително удобен. Благодарение на компактния си дизайн и леката конструкция, той е лесен за пренасяне и съхранение. С едно единствено гнездо за включване можете лесно да свържете електрическите си устройства и да захраните няколко уреда едновременно.

Обичайте свободата на надежден и удобен ток, където и да ви отведат приключенията, с Powertech PT-2000: Преносим бензинов генератор. Независимо дали изследвате природата, организирате събрание или просто търсите резервен източник на ток за дома си, PT-2000 е идеалният компаньон за всичките ви нужди от електричество. Надстройте изживяванията си на открито днес и никога повече не оставайте на тъмно. Купете си Powertech PT-2000 и усетете истинската същност на преносимата енергия.

Характеристики:

Ефективна инверторна технология: PT-2000 използва напреднала инверторна технология за стабилен и чист ток, идеален за чувствителна електроника като лаптопи и смартфони.
Екологично чиста работа: С ниския си разход на гориво и енергоефективен дизайн, този генератор е природосъобразен и намалява екологичния отпечатък при употреба.
Универсална изходна мощ: PT-2000 има пикова мощност от 650 вата и номинална мощност от 550 вата, което го прави подходящ за множество устройства.
Многофункционална употреба: Независимо дали ви е нужен за къмпинг, събития на открито, строителни площадки или за аварийно захранване, този генератор е вашето решение.
Ефективен двутактов двигател: PT-2000 е оборудван с мощен и издръжлив двутактов двигател и гарантира надеждна работа дори при изискващи задачи.
Издръжлива конструкция: PT-2000 е направен от висококачествени материали, включително неръждаема стомана от хранително качество 304,